Jag har lärt mig uppskatta julen

När jag var liten så önskade jag alltid att det var så att jag var förr på sommaren. Jag tyckte att det var så kul att kunna ha födelsedagskalas utomhus, många av mina vänner kunde äta tårta och dricka saft ute i gräset och i solen. Jag var alltid så avundsjuk på det, för jag fyller år på vintern. Visst har vintern sin charm, man kan ju rulla runt i snön och så men det slår inte känslan av värme och gräs under fötterna. På senare tid har jag dock lärt mig att uppskatta vintertiden lite mer. Jag gillar speciellt julen och allt som det för med sig. Förra året åt vi julbord nacka på en trevlig restaurang. Det var så mysigt då restaurangen har så stora fönster, man kunde sitta därinne och ha det fint med nära och kära men samtidigt se det vackra snöfallet utanför. Inne i restaurangen var det fin julbelysning och det spelades mysig julmusik.

This entry was posted on Sunday, September 29th, 2013 at 2:19 pm and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply