SEO ranking plugin

Wincher rank tracker är ett gratis plugin som hjälper till att hålla koll på hemsidors ranking i sökmotorer. Det går till på så sätt att man matar in olika nyckelord så att man kan se hur ens hemsida ligger rankad när man söker på de nyckelorden i en sökmotor. Man kan lägga till hur många nyckelord som helst. Därefter får man en rapport varje vecka över vilken ranking hemsidan ligger på med respektive nyckelord, så att man kan se förändringen över tid. Man kan välja att få notifikationer via mejl om rankingen har gått upp eller ner. Med betalversionen kan man även välja att få dagliga uppdateringar av rankingen. Appen går att hitta på https://apps.shopify.com/wincher-rank-tracker, där man även kan hitta information om den.

This entry was posted on Monday, August 10th, 2015 at 8:11 am and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply